Serveertip

Serveer bij 16 à 20°C, lekker bij rood vlees, kaas, pizza & pasta en voor de durvers ook bij vis. Mag ook een paar jaar afrijpen in een goede wijnkelder.

Fruitige donkerrode natuurwijn, type Bourgogne, met lichte houttoets, zonder restsuikers zonder geur-, kleur- of smaakstoffen, passend bij pizza, pasta, alle vlees en kaas en ook vis. Deze wijn kan vast nog afrijpen op de fles in een koele donkere omgeving. Tijdig fles open maken en laten luchten, schenken op kamertemperatuur.

20 maanden barrique eiklagering (grijs etiket + capsule) 50% Pinotin (kruising Cabernet Sauvignon + Silvaner) + 40% Rondo (kruising SaintLaurent + Saperavi Severnyi)+ 10% Regent ( kruising Chamboursin & Mûller Thurgau )

Prijs:

€13,50 BTW incl

12,5% vol

Inhoud:

75 cl

Sluit Menu