Bezoek

Bezoek

Wil je ons wijnverhaal ècht beleven? Kom en ontdek de zuidelijke sfeer van onze natuur-vriendelijke ambachtelijke wijnmakerij en maak kennis met de unieke winestory van onze familie, dit is enkel mogelijk na een afspraak via e-mail of telefoon.

 

U krijgt een leerzame, vlotte rondleiding op de thuis- en bergwijngaard èn in de wijnkelders,  met degustatie van drie Uylenbergher wijnen met begeleidende hapjes en een filmvoorstelling(20 min) van ons ècht familiaal wijnverhaal van bij de aanplant tot de wijn op fles gaat. Voor het geheel van 2u30 vragen wij €12 per persoon met een minimum van 8 en een maximum van 25 bezoekers. Alvast hartelijk bedankt voor je komst!

 

Bij andere aanvragen kan eventueel een regeling naar wens afgesproken worden, ook team-building of bedrijfsevent kunnen uiteraard ook.  Maak aub tijdig een duidelijke reservatie , de familie Goemans-Vandenberghen heet u alvast van harte welkom!

ps: ook een aangepaste artisanale kaasschotel of een lekker broodje met eventueel extra wijn, water of koffie kan aansluiten op de rondleiding, wat napraten over en mèt wijn hoort er uiteraard ook bij.

Aan de jarigen: bij een "Verjaardagbezoek" krijg je een mooi Straffe Streek kookboek van  chef Jeroen De Pauw als cadeau!

 

Contactgegevens

UYLENBERGHER  André & Francine Goemans - Vandenberghen

Matantjesstraat 7     B-3220 Sint-Pieters-Rode   België

T: 0032 495 355 891 of 0032 16 622 645

E: andre@uylenbergher.be

 

QR_code_Uylenbergher.png

Contact

Matantjesstraat 7 B-3220 Sint-Pieters-Rode Belgiƫ
andre@uylenbergher.be
T +32 495 35 58 91 +32 16 622 645

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x